Word jij onze nieuwe voorzitter?

Heb jij affiniteit met duurzaamheid, Sustainable Development Goals (SDG’s) en mensenrechten? Wil jij deze mondiale thema’s verbinden met het lokale, Maastrichtse? En wil je dit samen met een enthousiaste club vrijwilligers en een actieve coördinator samen doen? Lees dan verder.

Stichting Mondiaal Maastricht zoekt per 1 januari a.s. een nieuwe voorzitter die met het bestuur energiek en stevig de nieuw ingeslagen weg verder ingaat. Waar Mondiaal Maastricht tot voor kort mensenrechten en solidariteit met de ontwikkelingslanden als hoofdthema’s kende, heeft zij het afgelopen jaar de focus verlegt naar de SDG’s en klimaat, zonder overigens solidariteit met de wereld en de mensenrechten te vergeten: dit zijn namelijk ook binnen de SDG’s belangrijke thema’s. In 2020 willen we verder werken aan het uitbouwen van de organisatie en activiteiten organiseren binnen onze drie pijlers: Global Goals, Wereldburgerschap en Klimaat.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Nathalie Ummels, Coördinator Mondiaal Maastricht via info@mondiaalmaastricht.nl