Doe mee met The Global Day of Action for the SDG’s

Op dinsdag 25 september 2018 bestaan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) 3 jaar en wordt er in die week overal ter wereld aandacht gevraagd voor deze doelen. Dit heet ‘The Global Day of Action’, want: iedereen kan bijdragen aan het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) in 2030!

De SDG’s zijn 17 werelddoelen voor positieve verandering om samen de grootste uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. Dat klinkt groot en ver weg, maar begint juist dichtbij: met ideeën en initiatieven van mensen en lokale instituten, organisaties en bedrijven.

Zo gaan we samen met CNME in de week van 24 september (dezelfde week als “De week van de Groene Voetstappen”) op alle scholen in Maastricht een les over de SDG’s geven. Scholen kunnen daarbij gebruik maken van de SDG campagne “The World’s Largest Lesson”,  met veel inspirerend lesmateriaal. Maar er komen nog veel meer activiteiten!

Doe met ons mee! We nodigen gemeente, burgers, bedrijven, restaurants, scholen, instituten en organisaties uit om mee te doen op 25 september tijdens de Global Day of Action for the SDG’s. Wil je ook Maastricht op de kaart helpen zetten als duurzame stad? Heb je nog inspirerende ideeën en wil je actie ondernemen? Laat het ons weten! Na de zomervakantie volgt meer inspiratie om mee te doen!

Meer weten: http://sdgactioncampaign.org/tag/global-day-of-action/ , http://act4sdgs.org/ en http://worldslargestlesson.globalgoals.org/