[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wil je als student of organisatie graag meer SDG-impact maken, maar weet je niet precies hoe? Het SDG Traineeship biedt de oplossing!

We zijn steeds meer op zoek naar nieuwe manieren om een concrete bijdrage te leveren aan meer rechtvaardige, inclusieve en duurzame samenlevingen om zo de UN Sustainable Development Goals (SDG’s) te behalen. Tegelijkertijd gebruiken veel bedrijven de Coronacrisis als een moment om na te denken, van koers te veranderen en veerkrachtiger te worden in het licht van een snel veranderende wereld. SDG House Network en TheRockGroup verbinden deze behoeftes met het SDG Traineeship: een programma dat zowel jongeren als bedrijven de kans biedt om toekomstbestendig te worden!

Tijdens dit 15 weken durende parttime traject committeert een team van gemotiveerde jongeren zich voor 1 dag per week om een concrete SDG-case van één opdrachtgever aan te pakken.

De eerste editie is op dit moment gaande, en nu al een groot succes. Meld je nu aan voor de tweede editie van het SDG Traineeship dat 6 september van start gaat: https://www.sdghouse.org/sdg-traineeship/!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image media=”74920″ media_width_percent=”100″][/vc_column][/vc_row]